Kipufogó és autószerviz Debrecen - régi Ispotály

Vállalkozásunk kipufogó- és autószervizként vállalja személy- és kistehergépjárművek kipufogórendszereinek diagnosztikáját, javítását, karbantartását, valamint gépjárművek időszakos szervizeinek elvégzését márkafüggetlenül. Műhelyünk korszerűen felszerelt két állással, csőhajlító- és végformázó géppel. Vállaljuk a mai korszerű felső, leömlő katalizátorok javítását, kipufogó dobok, sportdobok felszerelését, javítását.

Miért bennünket válasszon?

 


Korrekt
- átlátható módon tájékoztatjuk a javítás lehetőségiről, megkeressük az Ön számára legkedvezőbb ár-érték arányú megoldást.


Pontos
, kiszámítható munka - az idő Ön számára is pénz: időpontra történő bejelentkezés esetén pontosan fogadjuk Önt, tervezhet velünk!


Gyors javítás - szakmai tapasztalatunknak, beszállítói hálózatunknak és korszerű eszközparkunknak hála a javítás a legtöbb esetben megvárható!

 

Visszajáró ügyfélkörünk, valamint számtalan szóbeli és Internetes vásárlói visszajelzés tanúskodik minőségi szolgáltatásainkról, valamint rugalmasságunkról. Az évek során nagyszámú beszállítóval és alkatrészmárkával szerzett tapasztalatunk révén biztosítjuk az Ön igényeinek is leginkább megfelelő ár-érték arányú megoldásokat.

A csőhajlító, végformázó gépünk lehetővé teszi egyedi (vagy gyárival megegyező, helyben legyártott) megoldások elkészítését mind gépjármű kipufogó, mind egyéb csőből készült termékek esetében (pl rögzített kerékpártárolók).

Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat a fenti menüpontban, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

 

Rólunk mondták

 

"Az ottani dolgozók nagyon ügyesek gyorsak rugalmasak a maximumot kihozzák a dologból. Nagyon ügyesek, ennyit tudok mondani!"

"Segítőkész normális szakember! Ez manapság már ritka!"

"Nagyon korrekt szerviz, felhívtam őket a Google-t bújva nem találtam senkit, aki emberi időn belül elvállalta volna az autón a hátsó dob cserét. Ők egy órán belül már fel is szerelték, ráadásul az egész művelet tartott vagy 15 percig maximum. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket!"

"Többször voltunk már náluk, egyik legkorrektebb és legprofibb kipufogós szakszerviz! Csak ajánlani tudom!"

Kérjük, tekintse meg ügyfeleink további visszajelzéseit.